POWER TUNING 013

Sve u svezi i glede Power Tuning magazina

Moderators: mrgud, IGloo

POWER TUNING 013

Postby mrgud on Mon Feb 15, 2010 10:48 am

Power Tuning u novom formatu, sa blagim redizajnom. Donosimo svega i svačega, pa još malo tog istog...

Image

Kao i uvijek, naramak sadržaja. Igrali smo NFS ŠIFT, šerafili po turbinama, palamudili o stylingu, pričali sa Emmom sa dva m... Jedna od jačih priča je dolazak Big Dogsa u Hrvatsku, okuplja se ekipa s muscle carovima za drag racing pa se pripremite... ovo bi mogla biti godina grmljavine. Donosimo kalendar utrka u Hrvatskoj koje su manje više realne da će se održati, kratki presjek prošle sezone i upute kako se dobro napit' i ne popljugat vozačku...

Audi TT
TT Shopova najjača prerada. Show car „sa svime". 3,2 litre njemačkih ponija upregnuto u narančasto- karbonsku karoseriju.
Image

Ford Fiesta Turbo
Još jedan Ford koji je ustao iz pepela... i otišao korak dalje. Od motora, preko unutrašnjosti do odlične „budget" pile. Crvenkapica rula!
Image

Nissan Skyline R34 GTT
Auto s naslovnice! Jedan od rijetkih Skylinea na svijetu sa RB30 motorom i samo stražnjim pogonom.
Image

Opel Calibra Turbo
Što se dogodi kada čovjek radi u tuning firmi, cijeli život brije na aute i na kraju se dočepa Calibre i dijelova od Mercedesa? Hibrid koji prokleto dobro izgleda.
Image

Volkswagen Golf R32 kompresor
Obiteljski automobil koji to i nije. Šminker sa napadačkim duhom. Automobil nastao iz čiste ovisnosti u krivim uvijetima, a opet potpuno smislen.
Image

Volkswagen Golf II GTi G60
Rijedak, uredan i dorađen sa velikom dozom ukusa. Jedan od rijetkih German look Golfova na našim cestama koji nije pretjeran ni u kojem pogledu
Image

U GRABI
D2 kočnice, federi, OMP kacige, tenisice, leće, sjedala... Sve što ćete ove sezone poželjeti a ne znate gdje bi ih pronašli. Domaći tuneri imaju sve!

10 STVARI
Koje niste znali o kočnicama. Znaš li da F1 može zakočiti sa - 5 g? To je otprilike dovoljno da ti popucaju očne kapilare.

MALIČKA
Slin, slin, sluuuurp, slin, daht daht, slin slin... Emma sa dva „M" i sa stavom. Opasna po okolinu, brutalno dobraaaaaa
Image

MALA ŠKOLA STYLEA
Profesori Wolfgan Spojler i Stjepan Felga vode vas u Ameriku, obećanu zemlju spinera, hombres from the bario, hot rodova, muscle carova, redneksa, hamburgera i miješanih brakova.
Image

NFS SHIFT
Zaštundali smo za vas novi Need For Speed. Donosimo visokostručni sud o grafici, fizici i podočnjacima... općenito antisocijalnom faktoru
Image

MEETINZI
Bili smo na castingu za Miss Autosporta, bili smo na Omiškim Danima Brzine 1 i prezimili zimu. Čekamo vaše pozive!

RELI LEGENDE
Zadnja u nizu legendi je tata glavom i bradom, g. Olovna Noga, doktor desne pedale... Colin McRae. Čovjek koji je usprkos nadimku Rollin' McRash zaradio titulu najuspješnijeg reli vozača.
Image
mrgud

Re: POWER TUNING 013

Postby favorit_V8 on Mon Feb 15, 2010 2:21 pm

narode svaka čast...vrlo kvalitetan broj...
favorit_V8

Postby kova on Mon Feb 15, 2010 4:31 pm

nije loš...dobar je...samo mi se nekako tanak čini... :roll:

golfek G60 je do jaja....takvih autiu sa naše scene fali u ovom časopisu... ;)
kova

Postby Damijan on Sat Feb 20, 2010 9:57 am

Izabrali ste odlične aute za ovaj broj i pohvale za poster 8-) a mala je ufff :P !!! Jel na fejsu!? xD
Damijan

Postby mrgud on Fri Feb 26, 2010 12:45 am

Damijan wrote:Izabrali ste odlične aute za ovaj broj i pohvale za poster 8-) a mala je ufff :P !!! Jel na fejsu!? xD

SVI SU GOOORE

osim IGlooa, gerijatriji ne daju :D
mrgud

Postby VuXs on Sat Feb 27, 2010 11:50 pm

naš kaj... neznam..taj redizajn tolko se nit ne primjeti..mislim nije losh ili gorji nek prije..dapache..al ono..poster..dobar..da..neki kalendar bude? sam pitam..
auti ok..makar bi ja radje opet nash auto na naslovnici...

e da...jebo te.. calibra..glavna spika oko tih lampi ..i neka slicica mala..druga sastrane..daj me nemoj j... kak je golf lepo slikan...od napred i s guza...trebali ste i calibru odiza da se bas lepo vidi rit..
I denes mi veli mati:
Glej koliki bik si!
Ke si h životu dozdej napravil?
Da nije nas bile, za grabu bi spal
I suhe granje bi žrl.
VuXs

Postby bozomotorsport on Sun Feb 28, 2010 12:04 pm

jel ta calibra bila na autoshow-u? jel tad već imala CL-ove lampe? ja ih nisam vidio :lol:
MARTINI RACING LANCIA DELTA HF INTEGRALE EVOLUZIONE II RALLY CAR :)
bozomotorsport

Postby Puh on Sun Feb 28, 2010 12:58 pm

Ova calibra nema veze s onom kaj je na auto showu bila ;)... ova je prije bila plavo/bijela...
Image
Jebe se vama... nit brige nit pameti :mrgreen:
Puh

Return to -=POWER TUNING=-